ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Tiistai, Toukokuu 19, 2020, 16:51

Omalta kohdaltani voin todeta, että kuntoutus Sanaskodissa keväällä 2020 oli kaikin puolin onnistunut. Vanha sanonta "tule sellaisena kuin olet" piti paikkaansa. Vastaanotto henkilökunnan taholta oli ystävällinen. Muiden asiakkaiden kanssa tuli juttuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Asuin- ja kokoontumistilat sekä käytännön järjestelyt olivat toimivia. Mahdollisuus liikuntaan nopeutti fyysisen kunnon palautumista. Päiväohjelmat olivat riittävän vaihtelevia ja niissä oli asiakkaille riittävästi omaa aikaa, joka mahdollisti asiakkaiden omatoimista ajanviettoa; leffaillat, grillaus, liikunta, pelit jne. Erityksen positiivisena haluan mainita asiakkaiden mahdollisuuden tehdä ehdotuksia ja vaikuttaa oman ajan käyttöä. 

Hoitojakson päättyessä Sanaskodista lähtee ehjempi ja motivoitunut ihminen arjen koitoksiin. Eli suuret kiitokset henkilökunnalle huolenpidosta ja muille asiakkaille ystävällisyydestä.

- M55 -


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi