Perjantai, Kesäkuu 11, 2021, 11:46

Olen viihtynyt Sanaskodissa. Mukavia ihmisiä, kaunis luonto ja ryhmiä, jotka sisälsivät tärkeitä aiheita. Olen käynyt läpi monta päihdekuntoutusjaksoa eri paikoissa. Aikaisemmin en ollut valmis ottamaan vastaan sitä tukea mitä olisin saanut, mutta tällä kuntoutusjaksolla olen todella valmis tekemään töitä päihderiippuvuuteni hoidon eteen ja arvostan ihmisiä, ketkä tekevät töitä auttaakseen meitä päihde- sekä mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä.

Tulin tänne sairaalasta, minne minut vietiin erittäin huonossa kunnossa; ei ollut varmaa selviänkö hengissä. Luojan kiitos selvisin. Olen vuosia elänyt itsetuhoista elämää, eikä mikään pysäyttänyt päihteiden käyttöäni. Monia kertoja tilanteet olivat todella vakavia, mutta en niistä oppinut. Nyt asenteeni on täysin erilainen. Olen motivoitunut päihteettömään elämään ja olen kiitollinen että saan elää. Tsemppiä kaikille, ottakaa apu vastaan ennen kuin on myöhäistä, sillä elämä on arvokasta!

Kiitos Sanaskoti; työntekijät, kuntoutujat ja tietysti terapiaeläimet Paavo-kissa, Betty ja Rane ponit ja puput Luppa & Lumi.

-N42-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Kuntoutujien palaute / kommentit

Puhelin palveluohjaaja (asiakaspaikkatiedustelut) : 045 1136 334
Puhelin kanslia / hoitajat : 044 7400 224
Sähköposti: info@sanaskoti.fi
Sivulaskuri: 635182