ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Perjantai, Elokuu 13, 2021, 08:05

Todella hyvät tilat ja ruoka, hyvin löytyy tekemistä. Viikko-ohjelma on laadittu hyvin, sopivasti ryhmiä ja vapaa-aikaa. Sunnuntairyhmä voisi olla joku vapaaehtoinen. Miesten/naisten ryhmän voisi siirtää esim. perjantaiksi. Mukava henkilökunta ja homma toimii mutta jos keshityskohteita pitää löytää niin parannettavaa voisi olla tiedon kulussa sekä näkyvyydessä. Henk.kunta voisi oleskella enemmän esim. pihalla ja Paavolassa. Olisi varmaan hyötyä puolin ja toisin. Asiakkailla olisi helpompaa puhua kun arkisempi tilanne ja henkilökunta tietäisi paremmin missä mennään ilmapiirin suhteen. Monelle voi olla kynnys tulla kansliaan puhumaan. Samalla syntyisi varmaan parempi luottamus puolin ja toisin.

Isossa kuvassa olen todella tyytyväinen miten täällä hoidetaan asiakkaita. Tämä oli ensimmäinen kuntoutukseni ja ylitti odotukset reippaasti. Kiitos teille kaikille! 

-M40-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi