ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Torstai, Lokakuu 14, 2021, 06:20

Tulin Sanaskotiin alkoholiriippuvuuteni takia. Sanaskoti on aika ihana paikka saada tarvitsemaansa rauhaa ja pysähdystä elämässä ja mietiskelyä mitä elämältä haluaa. Haluaako, että alkoholi hallitsee koko elämää, vai haluaako tehdä stopin ja nauttia elämässä kaikesta ihanasta ja kauniista, minkä on kadottanut juovana. Kuntoutusjakso on antanut minulle toivon, halua jatkaa elämässä raittiina, kohdata elämää vahvempana, luottaen itseensä enemmän. Olen äärettömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja että minulle on annettu mahdollisuus. Olen saanut Sanaskodissa hyvää huolenpitoa ja jatkossa aion pitää itsestäni parempaa huolta. Olen saanut kokea, että olen tärkeä ja hyvä ihminen sisimmässäni.

Kaikkein kaunein kiitokseni Sanaskodissa ansaitsevat ihanat, viisaat ja lämpimät hoitajat. Olette auttaneet minua ymmärtämään, että elämä on elämisen arvoista, iloineen, suruineen. Arvostan elämää tässä hetkessä. Tulen muistamaan Sanaskotia lämpimästi sydämessäni. <3 Ja pur, nau kiitokset, silitykset terapiakissalle, ihanalle Paavolle ja hau, hau silitykset valloittavalle Jadelle. Ja kaikki ryhmät olivat hyvin avaavia, auttavia ja valaisevia, Kiitos!

-N57-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi