ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Syyskuu 12, 2022, 12:10

Tulin vankilasta suorittamaan loppuhäntää sakkorangaistuksesta. Paikka on miljööltään mitä mainioin rauhoittumiseen ja itsetutkiskeluun. Olisin mielelläni jatkanut kuntoutusta mutten saanut jatkoaikaa reilun kahden viikon perään. Syy ei minulle selvinnyt (ei voimassaolevaa hoitokontaktia?). Ajattelemisen aihetta antavia tehtäviä ja tukevia (päihdekuntoutuksen) ryhmiä, keskusteluja ja infoja talon ulkopuolelta. Sauna rentouttaa ja puhdistaa mielenkin. Grillatessa vertaistukea muilta hoidokeilta. Henkeviä keskusteluja, pelailua, leffoja ym. yhteistoimintaa. Henkilökunnan toimimisessa kuntoutujan hyväksi parantamisen sijaa ja samoin heidän keskinäisessä informaatiossa. Ei ole kenenkään edun mukaista, jos supatellaan selän takana ja ongelmiin ei puututa. Kaikki eripura on kytkettävä heti pois ja pureuduttava kuntoutujiin yksilöinä, tarpeineen ja vaatimuksineen.

Ps. Jo vankilassa puhuttiin aluksi neljän viikon kuntoutusjaksosta, kaikki lähti heti alusta asti väärinymmärrysten raiteille. Hoitoni jäi kesken, mutta muuten koin itseni etuoikeutetuksi saadessani tulla tänne ja viihdyin oikein hyvin jatkohakemussählinkejä lukuunottamatta. 

-M50-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi