ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Tiistai, Marraskuu 29, 2022, 10:50

+ Hyvä ympäristö. Toimiva majoitus -sopivasti omaa rauhaa, yhteisöllisyyttä ja toimintaa. 1 hlön huoneet, sauna, Ruusula.

+ Keskustelut muiden kuntoutujien kanssa. Vertaistuki, vaikka edustin vähemmistöä, mitä tulee tulokulmaan päihderiippuvuuteen.

+ Omahoitajakeskustelut. Kiitos omahoitajalle kannustuksesta, tiedoista, ajattelemisenaihioista, ISO+ kun hän selvitti, mitä saadaan vuorokausimaksua vastaan.

+ Verkostopalaveri lähettävän tahon kanssa.

+ Valmis ruoka, etenkin aamupala tuntui luksukselta.

+ Hoitajien kanssa kohtaamiset - suurin osa

+ Päihteettömyys

- Esitteessä myös mielenterveys tasavert. päihteiden kans. -ei silleen toteutunut

- Omahoitajan tapaamiset tuli vasta puoleen väliin kuntoutusta. Merkillinen puute. Turha vedota henkilökunnan puutteeseen, koska minun jälkeen tulevat saivat jo eka viikolla useamman tapaamisen. Tai siihen että en huolinut ekaa henkilöä -> sitä tarjottiin kun olin ollut 12 päivää. Olin kysynyt asiasta ja johto tiesi, että olin ollut asiasta yhteydessä myös sos.asiamieheen. Hidasti systeemiin pääsyä, energia keskittyi siihen, että aloin luontaisesti etsiä myös muita puutteita mikä oli ristiriidassa esitteen lupausten kanssa. Punainen lanka hukkui. Ehdottomasti tapaaminen jo 1 vkon aikana. Lyhyestikin.

- Lääkkeenjaossa virheitä, puutteita. Minun 3 ekan vrk lääkkeet väärin. Myös muut kuntoutujat kertoivat samaa. Lääkkeet on kuitenkin lääkkeitä.

- Tulokasta helpottaisi myös jos henkilökunnalla olisi nimikyltit ja mielellään myös tehtävänimike.

- Tulokkaan kohdalla erityisesti huomioitava hlökunnan taholta ensikohtaamiset. Kuten täällä on sanottu, olemme hauraassa tilassa, usein epätietoisia ja ehkä epätoivoisia, tai peloissaan. Töykeät tapaamiset/kohtaamiset ensikädessä muodostavat mielikuvan koko porukan meinigistä ja suhteesta kuntoutujiin. Törmäsin siihen ensiviikkojen aikana sekä yksilötapaamisissa, että ryhmän vetäjän toimesta. Esimies??

- Tiedonkulku henkilökunnan sisällä, huolimatta 4xraportti??

- Ruoka usein samaa. Lohikeittoa n. 5krt/3 vkoa. Ruokia vois tuunata. Toisinaan kylmää/viileää.

- Keittiön omavalvonnassa puutteita. Ehkä käytännössä merkittävintä että kerran tarjolla ollut ruoka (jolloin altistunut pisaratartunnoille) tarjottiin (haaleana) uudelleen. Miksi toista 1/1 GN-vuokaa ei jaettaisi 1/2 GN-vuokiin ja toista pidettäisiin keittiön puolella? Tarjottaisiin jos tarvetta!

PS. Kaikkinensa onnistunut jakso. Avaimet ovat nyt omissa käsissä. Tuli sopivaan paikkaan.

-N59-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi