ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Elokuu 5, 2019, 15:29

Elämäntilannekriisi ja lisääntynyt alkoholin + omamoxin käyttö olivat syynä siihen, että hakeuduin itse kuntoutukseen, tavoitteena käsitellä avoeroa ja saavuttaa täysraittius.

Sanaskoti on ollut rauhallinen, idyylinen ja monipuolinen ympäristö kuntoutua. Henkilökunnasta välittyi aito välittäminen ja Rakkaus! Yhteistön tuki ja yhdessä kokeminen / jakaminen on ollut korvaamattoman tärkeää. Ryhmät ovat olleet antoisia ja ryhmien vetäjät rautaisia ammattilaisia.

Omahoitaja- ja sielunhoitotarapeuttisia keskusteluja olisin kaivannut enemmän. Olisi hyvä, jos resurssit antaisivat myöten, että yhteisön keskuudessa olisi pääsääntöisesti jatkuvasti hoitaja tavoitettavissa ja läsnä, sillä avun pyytäminen kansliasta tuntuu olevan usealle vaikeahkoa ajoittaisen kiireen välittyessä asiakkaille.

Aamuhartaudet, ohjaajien ammatillisuus, ympäröivä luonto, viihtyisät ja toimivat tilat, vertaistuki, yöhoitajan kiireetön läsnäolo, erittäin hyvä ja monipuolinen ruoka sekä erityisesti kristillinen arvopohja ovat omalla kohdallani mahdollistaneet kuntoutumisen ja tehneet kuntoutumiskuukaudestani unohtumattoman, ainutlaatuisen ja korvaamattoman tärkeän kokemuksen. Yksinkertaisesti sain viettää Sanaskodissa Elämäni kesän ja sydämmelläni on vain yksi sana - Nyt. Kiitos !

- Nainen 42v - 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi