Perjantai, Kesäkuu 5, 2020, 10:55

Ihana paikka luonnon ja eläimien keskellä. Hoitajat ammattitaitoisia, ymmärtäväisiä, huomioonottavia, kannustavia, välittäviä ja kaikenkaikkiaan mukavia :)

Sanaskodissa pidetyt eriaiheiset ryhmät mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä sekä myös herkistäviä (mm. hartaushetket, asiakkaiden pitämät vertaisryhmät ja musiikkiryhmät). Olen mielestäni saanut varmuutta, sisäistä voimaa ja mielenrauhaa kuntoutusjaksolta, mahdollisiin arjen tuomiin haasteisiin. Olen myös löytänyt sitä oikeaa elämäniloista, hieman hulvatonta ja aktiivista persoonaa, mikä juoma-aikoina ollut kadoksissa.

Ainut asia mihin toivoisin kiinnitettävän huomioita on aamu- ja iltapalan aika (nyt 20 min), mikä mielestäni kohtuuttoman lyhyt, jos haluaa syödä rauhallisesti, ilman kiirettä. Koska nyt aikaa saattaa kulua jopa yli 10 min jonottamiseen, joten syömiseen voi jäädä aikaa pahimmillaan alle 10 min. Tilanne turkin jatkossa paranee, kun ruokailu yhdistetään ryhmien kesken ja aikaa hiukka pidennetään, mutta jono myös kasvaa.

Sanaskodilta lähden haikein mielin, tämä ollut minulle kuitenkin kaikenkaikkiaan antoisa matka ja odotan innolla intervallijaksoa sekä tulevaisuuttani arjessa. Olen saanut Sanaskodilta hyvät "eväät" matkaan :)

- N51 -


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Kuntoutujien palaute / kommentit

Puhelin palveluohjaaja (asiakaspaikkatiedustelut) : 045 1136 334
Puhelin kanslia / hoitajat : 044 7400 224
Sähköposti: info@sanaskoti.fi
Sivulaskuri: 635403