ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Marraskuu 23, 2020, 08:02

Tulin Sanaskotiin että voisin aloittaa elämän uudestaan. Jättää vanhan elämän taakse joka johti minun kohdalla kaikkeen ikävään. Suuria menetyksiä elämässä suurin menetys oli pojan kuolema sitä ennen veljen kuolema ja sitä ennen vanhempien kuolema. Kasvoin ilman vanhempiani mutta sain myös paljon hyvää elämältä. Sain lapset ja elää ulkomailla 12 vuotta. Elämä hymyili kunnes tulin Suomeen ja viina astu elämääni ja vei kaiken. Sitä se viina antoi, tein miljoonia rahaa mutta se mikä viheltäen tulee se laulaen menee. Ei sillä vääryydellä hankitulla rahalla ollut siunausta, luulin ettei minulle voi käydä huonosti. Olin tosi väärässä -elämä opettaa.

Tänään olen kiitollinen kaikista kokemuksista. Jos minä voin muuttua kuka tahansa voi. Tietenkin siihen tarvitaan Jumalaa omat voimat ei siihen pysty. Nyt haluan olla hyvä ihminen ennen pelkäsin näyttää sen. Kun uskoo itseensä niin näkee ettei se ole vaikeaa. Tulee varmasti vastoinkäymisiä mutta ne on voitettavissa. Se vaatii töitä mutta on myös tosi palkitsevaa ja antaa voimaa. Täydellisiä ihmisiä ei olekaan. Älkäämme olko itsellemme ankaria. Jokainen ansaitsee uuden mahdollisuuden. Kiitos kaikille jotka ovat seisseet rinnalla vaikeana aikana. Elämä voittaa. Terv. Tuhlaajapoika -minä sain mahdollisuuden Sanaskodissa muistan tämän etapin lopun elämääni ja työntekijät ketkä eivät menettäneet uskoa meihin.

-M56-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi