ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Maaliskuu 1, 2021, 12:53

Tulin hoitamaan päihderiippuvuuttani Sanaskotiin. Erityisesti käsittelemään myös läheisriippuvuutta ja aiempia retkahduksia. Sanaskoti on kokonaisuudessaan erittäin upea paikka kuntoutua. Olen saanut juuri sen avun mitä tarvitsin. Kanssani on käsitelty kokonaisvaltaisesti addiktiotani ja huomioitu samalla mielenterveysongelmat, koska ne kulkevat käsi kädessä. 

Eniten olen hyötynyt omahoitajakeskusteluista ja vertaistuesta. Ilmapiiri on yhteisössä ollut avoin, rehellinen ja lämmin. Ryhmät (RIHO, tunneryhmä, Lady-ryhmä) ovat olleet todella hyödylisiä, päihderiippuvuutta ja toipumista käsitelty monelta eri kannalta. Retkahdusten eston käsittelystä hyödyin paljon.

Ulkoilumahdollisuudet, miljöö ja ruoka ovat erinomaiset. Hyvin ammattitaitoinen henkilökunta. Haluan koko sydämeni pohjasta kiittää Sanaskotia kuntoutusjaksostani ja erityisesti omahoitajaani!

Kehitettävää:

* Ryhmiä saisi olla myös viikonloppuisin (vapaa-aikaa paljon)

* Naistenryhmiä enemmän

* Yhteisön ilmapiirin kysyminen säännöllisesti

- N32-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi