ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Syyskuu 27, 2021, 07:47

Saavuin Sanaskotiin tietenkin valtionkyydillä tyylikkäästi Huittisten vankilasta. Sain tilaisuuden suorittaa vankeusrangaistusta Sanaskodissa. Tänne tultuani huomasin saapuneeni pienimuotoiseen paratiisiin. Alku meni ihmetellessä että tällaisia laitoksia on yleensä olemassa. Ensimmäiset viikko-ohjlemat tuntuivat aluksi suoraan sanottuna aika vieraalta ajatusmaailmaani nähden. Mutta pikkuhiljaa rupesin ymmärtämään koko Sanaskodin tarkoituksen. Päivä päivältä oli helpompaa omaksua koko prosessi.

Täällä oloni on ollut minulle hyvin merkityksellinen kaikissa asioissa ei pelkästään päihde asioissa. Kaikki tämä on ihan ihmisestä itsestään kiinni. Miten sisäistää asiat. Mitä henkilökuntaan tulee niin olen huomannut että kaikilla hoitajilla on oma paikkansa ja siinä he ovat hoitaneet työnsä asiallisesti ja ammatillisesti. Ei pahaa sanottavaa mutta jokainen päivä tuo tullessaan uusia haasteita. Toivonkin kaikille hoitajille jaksamista sillä te olette alalla minne ei ole hirveesti halukkaita. Luulisin niin. Jokatapauksesa henkilökunta on ollut ammattilaisia. Ja varmasti on jatkossakin.

Mitä tulee siihen miten itse olen kokenut Sanaskodin. Se mitä luulin aluksi täällä oloni merkitsevän minulle oli että lusin tuomioni pois ja sillä sipuli. Mutta ei se mennyt niin. Koko ajan ajatusmaailmani laajeni ja hyppäsin mukaan tähän projektiin. Olen tyytyväinen itseeni että avasin ajattelutapani ja myönsin itselleni olevani väärässä monissa asioissa. Yksinkertaisesti sanottuna halusin muutoksen elämääni. Sillä tiellä olen nyt. Kaikki on kiinni täysin siitä miten itse järjestelen asiani. Täältä olen saanut lähtölaukauksen muutokseen. Se mikä täällä on ollut tärkeintä on ollut Sanaskodin kokonaisuus koko komeudessaan. Tämä on minun henkilökohtainen arvioni Sanaskodista. Tänne tuleville hoidokeille haluaisin sanoa: täällä saa hyvän ja asianmukaisen palvelun jos oikeasti haluatte muutosta tämä on oikea paikka. Mikäli haluat katkolle mene katkolle. Täällä tähdätään muutokseen. Ei vaan tulla huilaa kuukaudeksi ja jatketaan päihteiden käyttöä. Sillä sinä aikana joku on menettänyt paikan. Sellainen henkilö joka olis sitoutunut isompiin tavoitteisiin. Se on sinänsä väärin. Mutta näin se menee. Voisin jatkaa mutta kohtuus kaikessa. Mukavaa on ollut ja erittäin mielenkiintoinen kokemus. Uskon selviytyväni!

-M58-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi