ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Marraskuu 1, 2021, 07:31

Tulin Sanaskotiin kuntoutukseen omasta tahdostani. Tuntui siltä että olin käyttänyt kaikki ns. avopalvelun hoidot enkä tuntenut saavani niistä apua päihdeongelmaani. Mielestäni ainut vaihtoehto oli laitoskuntoutus. Elämäni ensimmäinen sellainen ja uskon että myös viimeinen. Sain 2 kk kuntoutusjakson joka tuntui mielestäni kauhean pitkältä ajalta olla pois kotoa. Se oli kuitenkin minulle todella tarpeen. Ensimmäinen kuukausi meni toivottomuuden ja ahdistuksen vallassa. Itkin paljon ja olin erittäin väsynyt. Pääsin 1kk jälkeen arjenharjoitteluun minulla oli kova koti-ikävä. Tulessani kotoa takaisin olin kuin uusi ihminen. Palaset alkoivat loksahtaa kohdalleen.

Sain ryhmistä paljon tietoa sairaudestani ja minä joka olin aina ollut itseäni kohtaan armoton annoin itselleni anteeksi ja opin myös rakastamaan itseäni. Se ei ole keneltäkään pois vaan päin vastoin auttaa minua toipumisen tiellä. Sain paljon työkaluja arkeen ja siitä kiitos kuuluu Sanaskodin ammattitaitoisille ja välittäville hoitajille. KIITOS TEILLE KAIKILLE! Sanaskoti on paikkana ihana maalaisidylli. Puusauna on ihana ja lähellä on järvi missä voi käydä uimassa. Muiden kuntoutujien kanssa järjestimme vkonloppuisin ohjelmaa mm. bingoa, tietovisa, mölkkyä, tikanheittoa, levyraati, karaokea ym. Vaikka porukka vaihtui kuntoutumiseni aikana se oli silti todella mahtava koko ajan. Sain vertaistukea ja annoin sitä myös itse. Myös Saniksen NA-tyhmä oli loistava. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, nälkää ei tarvinnut nähdä, kiitos emännälle. 

Aamuhartaudet ja uskonnolliset tilaisuudet olivat täysin vapaa-ehtoisia eikä niitä tuputettu mitenkään. Itsekkin osallistuin loppuajan aamuhartauksiin. Niistä sai hyvän mielen ja voimaa. Sanaskodille antaisin 1-10 asteikolla arvosanaksi 9. Piste pois sen takia, että toivoisin hoitajienvälisen informaation toimivan paremmin ja asioille yhteiset pelisäännöt. Kaiken kaikkiaan kuntoutus oli erittäin positiivinen kokemus. Suosittelen kaikille jotka painivat päihdeongelmien kanssa. Paljon jäi varmaan sanomatta mutta lopuksi vielä todellakin ISO KIITOS teille ihanille, aidosti välittäville hoitajille. Olette ihan parhaita ja muistan teitä kaikkia lämpimästi, kuin myös kaikkia kanssakuntoutujiani.

-N52-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi