ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Tiistai, Joulukuu 7, 2021, 11:39

Tulin kuntoutukseen vankilan sosiaalityöntekijän ehdotuksesta. En tiennyt mihin se johti. Päätökseni tulla tänne on muuttanut minua paljon. Ei ollu vielä täysraittius mielessä mutta nyt on. Täällä saa pysähtyä, olla omassa rauhassa, toisten asiakkaiden seurassa (ryhmät), nauttia luonnosta. Kaiken kaikkiaan hyvä ja turvallinen. Lepo, poispääsy oravanpyörästä, saanut rauhassa tutustua itseensä. Olen oppinut arvostamaan itseäni. Tärkeintä on ollut olla raitis. Kokea miltä se tuntuu. Mielenterveys on parantunut. Mielialat ei vaihtele. Aikataulutus. On tullut jokin rytmi arkeen mitä voi jatkaa omassa elämässä. Ryhmistä, hoitajista, luonnosta, yhteisöstä, yhteishengestä, ruoasta, ei ole paljon huonoa sanaa mitä nyt tiedonkulku välillä tökki. 

Erityiskiitos omahoitajalle jolla oli tarpeeksi aikaa. Kaikenkaikkiaan tänne on ollut helppo tulla ei oo tuntunut yhtään ulkopuoliselta. Tää on vähän töksähdellen kirjoitettu. On tunteet pinnassa. Hyvä että ne löyty.

-M58-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi