Torstai, Joulukuu 23, 2021, 11:07

Join pitkiä kuukausien putkia jotka venyivät joka kerta ja tätä on kestänyt n. 10-11v. Vietin pari kk asunnottomana, en saanut häätöä vaan vaihdoin paikkakuntaa yhtäkkiä kun tuntui ettei mistään tule mitään. Tämä oli hyvä päätös mutta en käsitellyt ryyppäämiseni perimmäisiä syitä ollenkaan. Olen täällä ollessani oppinut mekanismeja joilla välttää kiusaukset, ne toimivat myös tämän paikan ulkopuolella. Tärkeintä minulle ovat rutiinit joita töitä tehdessä noudatin, onneksi ne ovat taas palautuneet.

Viha on aiheuttanut lähes kaikki ongelmat poliisin ja muiden ihmisten kanssa, senkin päätin etten tule joutumaan yhteenkään syytteeseen ainakaan alkoholin takia.Vihanhallinta on minulle työlästä joskus selvinkin päin, syystä pitääkin joskus tulistua mutta sopivassa määrin. Pyrin nykyään selvittämään ongelmat rauhallisesti ja samantien enkä anna niiden jäädä mielen sisään, se käy kenen tahansa terveyden päälle. Toivottavasti jokainen ottaisi avun vastaan, hyödyntäisi sen ja katsoisi asioita eri näkökulmista.

Ps. Oman ikäisille ja nuoremmille haluaisin kertoa ettei uuden munuaisen, maksan, haimasta puhumattakaan saaminen ole itsestäänselvyys jos ryyppy tai kamatausta, olen nähnyt tämän tilanteen hyvin läheltä 2 kertaa.

-M34-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Kuntoutujien palaute / kommentit

Puhelin palveluohjaaja (asiakaspaikkatiedustelut) : 045 1136 334
Puhelin kanslia / hoitajat : 044 7400 224
Sähköposti: info@sanaskoti.fi
Sivulaskuri: 632470