ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Perjantai, Lokakuu 7, 2022, 10:23

Tulin Sanaskotiin päihdekuntoutukseen saadakseni poikki alkaneen benzojen liikakäytön kierteen ja pääsemään takaisin "oikean elämän polulle"... Heti ensimmäisten kahden päivän aikana olin päässyt mukaan talon tavoille, täällä vallitsevaan hyvään ja avoimeen ilmapiiriin. Olin todella yllättynyt kuinka hyvin ihmiset eri taustoista, ikäryhmistä ja elämäntilanteista ottivat vastaan minut ja muutenkin olivat keskenään tekemisissä. Eri "kuppikuntien" sijasta oli vaan yksi ryhmä, joka on aika harvinaista.

Ryhmät joita täällä käydään on ollut hyviä, ja avannut minulle uusia tapoja käsitellä ja miettiä asioita omalla toipumisen matkalla. Sanaskoti on ollut hyvä paikka kuntoutua. Tärkeimpiä asioita minulle täällä on ollut yhteenkuuluvuus, ryhmätyöskentely ja että on päässyt omaan rauhaan sitä tarvittaessa. Kuukauteni täällä on antanut mulle paljon positiivista voimaa ja toivoa tulevasta. :)

-M43-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi