ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Tiistai, Lokakuu 25, 2022, 12:00

Olen todella iloinen, että elän yhteiskunnassa joka mahdollistaa täällä saamani hoidon. Olen kiitollinen, että alkuun huonolta vaikuttanut psyykkeeni taso ei johtanut "palautukseen" Auroran sairaalaan. Koen että olen ollut juuri oikeassa paikassa ja saaneeni juuri minulle räätälöityä hoitoa. Pikku hiljaa pääsin myös osalliseksi Sanaskoti yhteisöä. Yhteisö on opettanut minulle, että selvinkin päin voi pitää hauskaa (oikeasti hauskaa). Olen myös oppinut paljon siitä mitä päihdeongelma merkitsee niin yhteiskunnallisesti kuin henkilökohtaisista lähtökohdista. Olen surullinen siitä että jotkut eivät saa jatkoaikaa kuntoutukseen ja että joidenkin kohdalla järjestelmän toimimattomuus johtaa kuolemaan.

Ennen kaikkea täällä olo on avannut silmäni sille, että jokainen ihminen on tärkeä, huolimatta että heillä on elämänhallinnallisia haasteita. Toivon että Sanaskoti pysyy sinä turvasatamana, mitä se monille on (sitä se on ollut myös minulle).

-N39-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi