ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Tammikuu 2, 2017, 10:56

"Tulin kuntoutukseen n. 6v kestäneen liian alkoholin käytön takia. Käytön aikana oli fyysinen kuntoni romahtanut, itsetuntoni oli lähes nollassa, taloudelliset asiat oli hoitamatta, avioliitto kariutumassa.

Sanaskodissa sain hyvän hoidon ja pohjan päihteettömälle tulevaisuudelle. Fyysinen kuntoni koheni, itsetuntoni koheni, sain unirytmini kohdalleen ja ahdistavat ajatukset taka- alalle. Tullessani päätin ottaa hoidosta kaiken irti osallistumalla ryhmätoimintaan, vapaaehtoisiin ryhmiin, AA- ryhmän kokouksiin. Nämä kaikki ja omahoitajakeskustelut auttoivat minut tämän hetkiseen tilanteeseeni, joka on toiveikas ja odottava kun kotiudun ja pääsen selvittämään asioita, jotka on tullut esille päihteiden käytön aikana.

Sanaskoti on rauhallinen paikka kuntoutua ympäristöltään. Henkilökunta on asianasa osaavaa ja osaa ottaa yksilötkin huomioon ryhmätoiminnassa, silloin kun on tarpeen. Majoitus-, ryhmä-, ruokailu ja sosiaaliset tilat ovat siistejä ja viihtyisiä. Ruoka on monipuolista ja maittavaa (+6kg/1kk). Kotiudun kiitollisena ja rauhallisin mielin."

-Mies 59v.-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi